Trainen op de nieuwe locatie!

Beste Hapkido-ers en ouders/verzorgers.

Zoals jullie al gehoord hebben, hebben wij een nieuwe zaal. De nieuwe zaal is de gymzaal aan de Lupinesingel te Alphen aan den Rijn.

Adres:

Gymzaal Lupinesingel

Lupinesingel 13

2403 CM Alphen aan den Rijn.

Na heel wat geregel met de gemeente, hebben wij eindelijk toestemming om te beginnen. Wij gaan daar 24 september starten.  

Helaas moeten wij de lestijden wel wat aanpassen. Voor de dinsdag en de zaterdag verandert er niets. Helaas voor de donderdag wel, dit heeft te maken met dat er op de donderdag een andere vereniging in de zaal traint  van 19:00 tot 20:00 uur. Onze donderdag les wordt daarom aangepast. Lees hieronder de lestijden.

Lestijden :

Voor de jeugd:  

Dinsdag van 18:30 tot 19:30 uur.                                         

Zaterdag van 10:30 tot 11:30 uur.

Voor de volwassenen:  

Dinsdag van 19:30 tot 21:00 uur.                                       

Donderdag van 20:15 tot 21:30 uur.

Op de donderdag moet het jammer genoeg zo. Tijdens het opstarten van onze lessen na de lockdown was er geen donderdag les, wij hebben toen gekozen om de volwassenen ook op zaterdag les te geven (na de jeugd). Wij hebben de volwassenen toen gevraagd of dit ook een optie was voor het nieuwe seizoen, maar iedereen gaf aan dat dit eigenlijk niet mogelijk is (in verband met werken, sporten en andere verplichtingen). Wij mogen de kleedkamers weer gebruiken, maar vragen jullie toch zoveel mogelijk je thuis om te kleden (dit in verband met de drukte in de kleedkamers).

Voor de nieuwe locatie hebben wij helaas een nieuwe mat aan moeten schaffen, hier zit een levertijd aan vast. Dit betekend dat wij de eerste week(en), geen of een beperkte mat tot onze beschikking hebben. Dus de lessen worden nog even aangepast (hou vol!). Het is een hele spannende tijd en hopen snel onze draai te kunnen vinden.

Onder aan dit bericht vinden jullie het nieuwe protocol, deze is voor het binnen trainen.
We hopen jullie snel weer allemaal te zien op de nieuwe locatie!

Met vriendelijke groeten,

Baek Yong Kwan