Instructeurs

Vaste instructeurs

Marco Tromp (hoofd instructeur) (3e dan)

Marco traint al heel wat jaren bij Baek Yong Kwan. Hij reisde meerdere malen met Jenne naar Korea om te trainen. Tegenwoordig gaat hij nog vaker omdat zijn vriendin  Koreaans is. Marco helpt al jaren met lesgeven en heeft de dinsdagavond lessen van Jenne ( erelid en oprichter) overgenomen.

 

 

Peter Tielenburg (1e dan)

Peter traint al meerdere jaren bij Baek Yong Kwan en behaalde in mei 2016 zijn  eerste dan. Peter verzorgd de lessen voor de jeugd. En de volwassenen les op donderdag. Peter merkte dat hij het leuk vindt om les te geven en geeft voor Baek Yong Kwan regelmatig workshops en lessen in het basisonderwijs.

Peter is daarnaast begonnen met het organiseren van buitentrainingen op zondagochtend bij de Zegerplas voor leden die het leuk vinden om extra te trainen.

 

 

Assistenten jeugd

Wout Snel (1e dan)

Wout behaalde in november 2017 zijn 1e dan. En is in 2019 begonnen met het mee helpen bij de jeugd. Daarnaast traint Wout ook mee bij de volwassenen. Naast hapkido beoefent Wout ook Jiu-jitsu.

 

 

Erelid

Jenne Meijster (6e dan)

Jenne Meijster is in 1989 bij Leon de Heus in IJsselstein begonnen met hapkido. Later startte hij zijn eigen hapkido vereniging in Alphen aan den Rijn. In 1995 reisde Jenne voor het eerst naar Korea en daarna volgenden nog diverse trips. In de jaren 1997, 2000 en 2004 nam hij deel aan de International HKD Games in Korea. Hij behaalde verschillende prijzen op zowel individuele als groepsonderdelen.

In het voorjaar van 2016 legde Jenne succesvol examen af voor zijn zesde dan in hankido. Hij is een ‘national instructor’ namens de World Hankimuye Federation. Als oprichter van de vereniging, en jaren lesgeven kreeg Jenne van het bestuur in 2021 de titel erelid. Hoewel Jenne gestopt is met hapkido les geven, verzorgt hij nog wel op de woensdagavond de Taichi lessen voor een enthousiaste groep leerlingen.